'Totaal onverwacht'

Echte Gooische Moeder-Florine zwanger van tweede kindje

15 juni 2022 13:27 | sterren | Door Esther Hut

© Videoland

Florine Hofstee, bekend van Echte Gooische Moeders, is zwanger van haar tweede kindje. Dat heeft ze op haar Instagram bekendgemaakt.

“Beer wordt grote broer. Wij zijn zo blij! We krijgen er nog een kindje bij. Totáál niet verwacht maar zó ontzettend welkom!” laat Florine weten. De realityster kreeg 1,5 jaar geleden samen met haar man Jeroen Stoop hun eerste kindje Beer.

Lastig om zwanger te worden

Voor de komst van haar eerste zoontje maakten Florine en haar man er al geen geheim van dat zwanger raken lastig voor hen zou worden. De tweede zwangerschap was dan ook een complete verrassing.

“Onze lieve Beer kwam via IUI en dan nu zo onbezorgd en gemakkelijk zwanger, echt een cadeautje! Pas na 13 weken kwam ik erachter dat er een klein mensje in mijn buik groeit.”

En Florine heeft een wel hele bijzondere uitgerekende datum. “En van alle 365 dagen van het jaar, uitgerekend op mijn eigen verjaardag. Wonderen bestaan.”

Nieuw seizoen

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Florine Hofstee (@florinecmh)

De Echte Gooische Moeders (Pauline Wingelaar, Leslie Keijzer, Bo Wilkes en Florine) zijn afgelopen week teruggekomen van hun roadtrip door Italië, waar ze voor opnames waren van een nieuw seizoen Echte Gooische Moeders.

Echte Gooische Moeders: La Dolce Vita is deze zomer te zien op Videoland.

Meer over