Eddy Zoëy hoopt op vervolg Was Ik Maar Thuisgebleven

Eddy Zoëy zou het geweldig vinden om, ondanks de tegenvallende kijkcijfers, een nieuw seizoen Was Ik Maar Thuisgebleven te maken voor SBS 6.

Was Ik Maar Thuisgebleven van SBS 6 trapte af met 750.000 kijkers, maar als snel bleven daar nog maar 250.000 van over. Volgens Eddy Zoëy is dit geen reden om te stoppen met het programma. “Het werd in de zomerperiode uitgezonden, waardoor het lastig was de kijker vast te houden vanwege de vakanties. Toch denk ik dat er een goede bodem is om door te gaan met het programma“, vertelt de presentator aan Nu.nl.

Eddy Zoëy

Het moet geen probleem zijn dat Eddy Zoëy momenteel RTL Autovisie presenteert bij een van de concurrenten van SBS 6. “Op dit moment ben ik niet verbonden aan één zender. Overal waar iets leuks voorbij komt, kan ik aan de slag.”

SBS 6

Naast RTL 7 komt ook SBS 6 met een eigen talkshow over auto’s. “Het kan best zijn dat die zender meer met me wilde doen naast Was Ik Maar Thuis Gebleven, maar ze hebben me niet voor dat autoprogramma gevraagd. RTL deed dat wel.”

Eddy Zoëy gaat binnenkort ook twee nieuwe FOX-programma’s presenteren.

Meer over:

Reageren