Edsilia Rombley dommelt weg bij DWDD

16 april 2016 09:47 | sterren | Door Televizier

© Screenshot NPO1/DWDD

Doorgaans staan DWDD-gasten stijf van de zenuwen, maar Edsilia Rombley heeft daar geen last van. De zangeres deed zelfs live in de uitzending een dutje.

Edsilia was samen met de andere Ladies of Soul aanwezig om te praten over de impact van 35 jaar Soultrain.

Medische missers

Maar voordat ze aan mocht schuiven bij Matthijs van Nieuwkerk, kwamen er eerst nog wat andere onderwerpen voorbij. Edsilia en de anderen zaten keurig op de eerste rij te wachten, maar het lukte haar niet om de aandacht er helemaal bij te houden. Tijdens een best wel belangrijk gesprek over verzwegen medische missers in Nederlandse ziekenhuizen was te zien hoe de ogen van Edsilia langzaam maar zeker zwaarder werden.

Geeuwtje

Halverwege het gesprek vielen haar luiken herhaaldelijk dicht. Edsilia probeerde zich voortdurend bij de les te houden, maar kon zelfs een klein geeuwtje niet onderdrukken. De andere Ladies of Soul leken ook niet bijster betrokken bij het gesprek, maar die wisten nog wel wakker te blijven. Uiteindelijk zagen bijna 1.5 miljoen mensen hoe ze half bij bewustzijn het einde van het onderwerp haalde.

"Sorryyyyy"

Op Twitter werd met verbazing gereageerd op de dommelende Rombley. Sommigen vonden het behoorlijk onbehoorlijk dat ze niet bij de les kon blijven. Terecht? Het volledige fragment is HIER terug te kijken.

Uiteindelijk gaf Edsilia zelf ook nog tekst en uitleg. De Ladies of Soul hadden er een drukke promotiedag op zitten en als je dan ook nog eens thuis kleine kinderen hebt, is de energie weleens op...

Meer over