Eerste beelden huwelijksaanzoek Kanye West aan Kim Kardashian online

24 oktober 2013 10:10 | sterren | Door Televizier

Er is een korte video verschenen waarin te zien is hoe rapper Kanye West zijn vriendin Kim Kardashian ten huwelijk vraagt.

Op 21 oktober kreeg Kim Kardashian het mooiste verjaardagscadeau ooit: haar vriend Kanye West vroeg haar ten huwelijk. Hier maakte hij geen half werk van, hij huurde een compleet stadion in San Francisco af, nodigde een grote groep vrienden en familie uit en regelde wat romantische vioolmuziek. Uiteraard zei Kim volmondig 'ja', daar heeft entertainmentwebsite TMZ de eerste beelden van.

Keeping Up With the Kardashians

De video duurt tweeëneenhalve minuut en bestaat uit vijftien kortere clips. In de video zijn beelden te zien van Kanye die neerknielt voor zijn vriendin en van vrienden en familie die gelijk op het stel afrent om hen te feliciteren.

Ook is de cameraploeg van E! Entertainment aanwezig. Deze Amerikaanse zender zendt de realitysoap Keeping Up With the Kardashians uit. De beelden zullen daar dus zeer waarschijnlijk in te zien zijn. Dat is vrij opvallend, want normaalgesproken is Kanye nogal mediaschuw.

Bekijk de video hieronder:

Meer over