Baby's Game

Eerste kind voor actrice Jessica Chastain via draagmoeder

19 november 2018 09:22 | sterren | Door Jacob-Jan van de Groep

© AFP
Beschuit met roze muisjes voor Jessica Chastain. De Molly's Game-actrice en haar echtgenoot Gianluca Passi de Preposulo zijn voor de eerste keer ouders geworden.

Via een draagmoeder kwam dochter Giulietta ter wereld, schrijft Page Six. De 41-jarige actrice houdt haar privé-leven zo goed als mogelijk afgeschermd voor de pers, maar werd vorige maand ook al gezien toen ze een kinderwagen voortduwde op de set van haar aankomende film Eve. Chastain en Gianluca trouwden in 2017.

Warenhuis Galeries Lafayette

Volgens bronnen rondom het stel is het meisje inmiddels vier maanden uit en heeft ze in die korte tijd al meer gevlogen dan menig wereldburger. Zo zou Giulietta al van New York naar Parijs gevlogen zijn, omdat Chastain daar de kerstverlichting voor het bekende warenhuis Galeries Lafayette mocht aansteken.

Molly's Game

Een van de grootste films van Chastain is Molly's Game. De film gaat over Molly Bloom, die na een ernstig ongeluk als freestyle skiër een gokimperium opbouwt. De grootste namen (Leonardo DiCaprio, Ben Affleck, Tobey Maguire) schuiven aan haar pokertafel. Toch is het niet allemaal rozengeur en maneschijn voor de powervrouw. Met haar succes komt ook intrige en ongeluk om de hoek kijken.

Meer over