Eerste SBS-show Irene Moors heet De Vreemde Eend

De eerste klus van Irene Moors bij SBS 6 is de zaterdagavond spelshow De Vreemde Eend waarin twee teams van BN'ers tegen elkaar strijden. 

De spelshow De Vreemde Eend klinkt als een kruising tussen Wie van de Drie en Wie Ben Ik? Irene Moors stelt elke ronde een aantal personen voor aan de bekende duo’s. Eén van die personen bezit een bijzondere eigenschap, heeft een raar beroep of gekke hobby, beschikt over een verborgen talent of draagt een geheim met zich mee. Allemaal beweren zij degene te zijn naar wie wordt gezocht, maar slechts een spreekt de waarheid.

Odd One In

De BN'ers mogen vragen stellen en moeten op die manier zien te achterhalen wie De Vreemde Eend in de bijt is en als enige de waarheid spreekt. Als De Vreemde Eend bekend is, mag hij of zij laten zien wat ie voor bijzonders kan. De Vreemde Eend is een remake van het Britse Odd One In. Daar is de spelshow een groot succes. Irene: „De Vreemde Eend als eerste klus bij SBS6 is voor mij een heerlijk begin. Een zaterdagavondshow met veel gezelligheid, humor, leuke bekende gasten en een gezonde strijd waarbij thuis op de bank druk kan worden mee geraden.”

Lees ook:
Irene Moors van RTL 4 naar SBS 6 

Meer over:

Reageren