Emile Ratelband: 'Ik ga Peter Jan Rens kapotmaken'

16 januari 2017 10:28 | sterren | Door Televizier

Emile Ratelband gaat Peter Jan Rens aanpakken. De RTL-realityster is verschillende mensen nog duizenden euro's schuldig en daar gaat Emile wat aan doen. 'Daarna zal Rens wel anders piepen.'

Emile Ratelband was ooit goede vrienden met Peter Jan Rens, maar sinds Tjakka hem 6.000 euro leende en dat nooit meer terugzag is de liefde danig bekoeld. En Emile is niet de enige die nog keiharde euro's te goed heeft van Peter Jan Rens. 

50.000 euro

In de Telegraaf vertelt Emile dat hij een bericht op Facebook plaatste en dat daar vele reacties op kwamen: „Heel veel mensen met harde vorderingen die ertussen genomen zijn voor bedragen van 50 euro tot 50.000 euro. Het gaat meestal om bedragen tot 3500 euro. Dat is slim, want daardoor maken die er geen zaak van."

30 schuldeisers

Maar dat doet Ratelband dus wel, die inmiddels 30 schuldeisers heeft verzameld die bedonderd zijn door Peter Jan. „Het lijkt wel dat iedereen hem laat gaan. Nou, ik niet. Ik ga hem kapotmaken om zo de samenleving voorgoed tegen hem te beschermen. Daarna zal Rens wel anders piepen.”

Bruiloft op Tenerife

Peter Jan Rens heeft zelf nog niet gereageerd op de aantijgingen van Ratelband. Hij heeft ook wel wat anders aan zijn hoofd. De voormalig meneer Kaktus treedt dinsdag op Tenerife in het huwelijk met de nog steeds piepjonge Viriginia. Die bruiloft kost trouwens 15.000 euro en is niet rechtsgeldig. En wie dat gaat betalen?

Lees ook: Ratelband heeft het er maar druk mee. Hij zit ook achter John van den Heuvel aan.

Meer over