Emile Ratelbands vriendin Gitta wilde maandag versnelde bodyscan

13 April 2015 20:13 | sterren | Door Televizier

© Kastermans Fotografie

Gitta de Wit, de vriendin van Emile Ratelband die dit weekend in haar slaap overleed, leek zich zorgen te maken om haar gezondheid. Ze wilde een versnelde bodyscan.

Lees het artikel hieronder verder

Het laatste streaming nieuws

Mogelijk gemaakt door guidinc.nl

Turbo Review: Pixar-animatiefilm Luca op Disney Plus

Meer film & serie nieuws

Drie weken geleden leek Gitta te voorvoelen dat er iets mis was met haar gezondheid. "Het was zeer opmerkelijk dat Gitta ineens om een versnelde bodyscan vroeg," vertelt Emile Ratelband aan de website Bekendeburen.nl. "Ik heb toen een afspraak voor haar gemaakt in Duitsland."

Emile Ratelband

Emile had zelf al het gevoel dat er iets aan de hand was. "Het was een gevoel. Ik kan zelfs niet definieren wat het was of wat ze dan mankeerde. Zo’n gevoel heb je alleen bij iemand van wie je heel veel houdt. Dan kun je dingen weleens voorvoelen." Eerder merkte Emile nooit wat aan Gitta: "Ze sportte met me mee. Ik heb een personal trainer en ik liep dan eerder naar adem te happen dan Gitta."

Gitta de Wit

De versnelde bodyscan zou volgende week plaatsvinden, vertelt Emile. "Zij zou deze aanstaande maandag gaan doen. Wie weet was er dan wel uitgekomen dat Gitta iets mankeerde of niet. Toch merkwaardig dat ze dit versneld wilde." De doodsoorzaak van Gitta is nog niet bekend. In eerste instantie werd gemeld dat Gitta in haar slaap overleed aan een hartstilstand, maar volgens De Telegraaf is dat nog helemaal niet zeker.

Lees ook:
Een interview met Emile over Jouw Vrouw Mijn Vrouw VIPS, waarin Gitta bij Glenn Helder te gast was. 

Meer over