Emoties Ali B bij DWDD veroorzaakt door overleden vader

Ali B kreeg het tijdens de allerlaatste DWDD van het seizoen behoorlijk te kwaad toen hij een liedje over zijn zoontjes mocht zingen. Aan Giel Beelen verklaarde de rapper de reden voor zijn grote verdriet.

Nog voordat hij z'n eerste noot had kunnen zingen van zijn nummer Terwijl Jullie Nog Bij Me Zijn werd Ali al overmand door emoties. "Dit gaat totaal niet goed", was even het enige wat hij uit kon brengen. 

Rouw

Uiteindelijk wist hij het uiterst gevoelige liedje toch te brengen waarna het al snel een fikse hit werd op social media. Op de radio bij Giel Beelen onthulde Ali B echter dat de gedachte aan zijn twee zoontjes niet de enige reden was voor de huilbui waren. “Onlangs heb ik ook mijn vader verloren. ik heb toen de regie genomen in het regelen van alles. Mijn verdriet heb ik ergens in een hoekje gestopt en kiekeboe daar kwam het er opeens bij."

Ali B's huilbui

Na afloop van DWDD belde Ali vanuit de auto met zijn psycholoog, die hij al sprak sinds hij te horen kreeg dat zijn vader ziek was.. “Met hem had ik afgesproken dat ik mijn tranen mocht laten lopen zodra ze zouden komen. Maar ja, toen gebeurde het live bij DWDD. Na de uitzending heb ik hem dus meteen gebeld. Op zijn advies ben ik een parkeerplek opgereden om alles alsnog te laten stromen."

Reactie Ali's kinderen 

Toen Ali thuiskwam, werd hij opgevangen door zijn zoontjes die het optreden ook gezien hadden. Zijn oudste zoontje Amin zei: “Papa, nu wil ik niet meer groot worden”. 

Reageren