Komt door Martien

Erica Meiland vindt reputatie als wegpiraat onverdiend

6 juli 2021 10:45 | sterren | Door Jef Willemsen

© Screenshot SBS 6
Na vijf seizoenen Chateau Meiland moge duidelijk zijn dat Erica van doorrijden houdt. Zelf vindt de realityster haar reputatie als wegpiraat volkomen onterecht.

In een interview met het blad Veronica Superguide gaat Erica in op de beeldvorming rond haar rijgedrag. Ze vindt zichzelf absoluut geen gevaar op de weg.

Gezeur

In vrijwel iedere aflevering van Chateau Meiland is te zien hoe Erica achter het stuur haar gezinsleden de stuipen op het lijf jaagt. En daar gaat het wat Erica betreft mis: "Ik rij al 35 jaar schadevrij. Het is vooral het gegil van Martien waardoor het zo lijkt. Maar hij of Maxime zal nooit eens zeggen: ‘Goh, Eer, wat heb je die losgeslagen vrachtwagen goed ontweken!’ Altijd maar zeuren..."

Tut-auto

Erica wil wel toegeven dat ze van doorrijden houdt en daar hoort een snelle wagen bij. Maar, ze blijft praktisch ingesteld: "Hij moet vooral zuinig rijden en niet te zwaar zijn, ook wel een beetje trendy en stoer. Iets als een Opel Astra, echt een tut-auto, past totaal niet bij. Ik rij nu in een Mini Countryman."

Meer over