'Liefdevolle kaarten'

Erica Meiland dankbaar voor massale steun na overlijden moeder

18 juli 2022 15:06 | sterren | Door Janine van Rooden

© William Rutten

Erica Meiland is overladen met steunbetuigingen nadat haar moeder twee weken geleden overleed. Ze bedankt de mensen hier nu voor via social media door middel van een indrukwekkende foto. 

Op Instagram plaatst de realityster een foto van zichzelf met de vele kaarten die zij heeft ontvangen. "Lieve mensen, dank jullie wel voor alle liefdevolle kaarten, mails en berichtjes!"

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Erica Meiland (@ericameiland)

Overlijden

Op 5 juli maakte Erica bekend dat haar moeder Jenny Renkema-Hof op 93-jarige leeftijd was overleden. Zij overleed al op 30 juni, maar de familie Meiland besloot het nieuws pas na de uitvaart naar buiten te brengen, zodat zij in alle rust afscheid van haar konden nemen. 

Lees ook: Chateau Meiland krijgt een nieuw seizoen

Herinneringen

In hun podcast Wat Goeeed! brachten Erica en Martien al een mooi eerbetoon aan hun overleden (schoon)moeder door geheel in stijl op haar te proosten. Daarnaast vertelde Martien over de eerste ontmoeting met Jenny. "Dat was gelijk goed, zo leuk en gezellig!" De realitysterren besloten ook om samen nog eens terug te gaan naar de Franse camping waar de ouders van Erica vroeger altijd hun vakanties doorbrachten. "Dat is wel leuk (...) Daar gaan we even herinneringen ophalen", aldus Erica

Meer over