Terug naar Frankrijk

Meilandjes onthullen verhuisplannen en drugsgebruik in podcast

18 juni 2022 08:45 | sterren | Door Jef Willemsen

© Screenshot SBS 6
In de eerste aflevering van hun podcast Wat goéééd! doen Erica Renkema en Martien Meiland al direct een aantal verrassende onthullingen. Zo blijkt de reislustige familie alweer bezig te zijn met de aankoop van een nieuw huis: in Frankrijk!

In hun pasgelanceerde podcast Wat goéééd! willen Erica en Martien alleen positief roddelen over leuke zaken. Dat is ze in de eerste editie aardig gelukt met zeker twee sappige nieuwtjes.

Vakantiehuisje

Shownieuws meldde vorige week al dat de Meilandjes met een busje in Frankrijk waren voor 'een geheim project'. Wat blijkt: ze zijn op zoek naar een nieuw onderkomen. Of, zoals Martien zelf zegt: "'We zijn natuurlijk hartstikke blij dat het chateau in Frankrijk verkocht is. Maar we zijn wel weer opzoek naar een ander huis in Frankrijk, voor de voyage." Erica licht toe dat het zou gaan om een vakantiehuisje, maar dat ze 't wel érg ver rijden vindt.

Paddo's

Een andere opmerkelijke onthulling kwam aan het licht toen het stel de Boerderij van Dorst aflevering met Katja Schuurman en Douwe Bob besprak. In die uitzending was Katja lovend over paddo's. Martien gaf toe de hallucinogene truffels ook weleens te willen proberen: "Ik zou wel een keer willen ervaren wat zo'n paddo met je doet. Maar dan moet jij er wel bij zitten, want stel je voor dat je een toeval krijgt."

Erica belooft Martien dat ze voor zijn 65e verjaardag een doosje paddo's gaan kopen. 

Meer over