Meiland over Hazes

Erica Renkema mengt zich in liefdessoap André en Monique

8 juni 2022 21:49 | sterren | Door Jef Willemsen

© Screenshot SBS 6
Het is een vraag die heel wat showbizzfans bezig houdt: zijn André Hazes en Monique Westenberg dan toch weer bij elkaar? Ook Erica Renkema heeft de stormachtige liefdesrelatie tussen het stel gevolgd en steekt haar mening niet onder stoelen of banken.

In een vraaggesprek met Weekend geeft Erica haar ongezouten mening over de knipperlichtrelatie tussen Monique Westenberg en de volkszanger die haar al herhaaldelijk voor een ander heeft verlaten.

Liefdesvakantie

Na André's affaires met Bridget Maasland en Sarah van Soelen leek het vrijwel uitgesloten dat Monique nog open zou staan voor een hereniging. Maar onlangs gingen ze samen met zoontje Dré maar liefst een maand op liefdesvakantie naar de Verenigde Staten. Sindsdien gonzen de geruchten dat een doorstart toch weer een feit is. 

'Dom'

Als Erica in het weekblad naar haar mening wordt gevraagd over de situatie is ze duidelijk: "Zo'n André Hazes... Ga weg joh, Monique. Ga gewoon weg. Niet weer terugnemen. Alleen al uit zelfrespect." Datzelfde geldt wat Erica betreft voor Linda de Mol die mogelijk toch weer terugkeert bij de gevallen pianist Jeroen Rietbergen. Erica: "Dat moet ze nooit doen. Ik snap die vrouwen niet. Ik roep heel vaak hardop: "Waarom zijn vrouwen zo dom?" Echt waar. 

Meer over