Esmée Denters in The Voice UK

Het is al een tijdje stil rondom Esmée Denters, maar daar komt binnenkort verandering in. ‘Ons’ YouTube-sterretje doet mee aan The Voice UK!

Esmée Denters heeft meer dan 137 miljoen hits op YouTube, Justin Timberlake was haar platenbaas, ze was te gast bij Oprah, Esmée ging op wereldtournee met Enrique Iglesias en Justin Timberlake én ze ziet er ook nog een appetijtelijk uit. Hoe kan het dat Esmée Denters mee moet doen aan een talentenjacht om haar carrière te redden?!

Esmée Denters 

Het moet natuurlijk gezegd worden dat we de afgelopen jaren helemaal niets meer van het Esmée Denters hebben gehoord. Het blijkt nu dat ze zat ondergedoken in Groot-Brittannië om haar comeback voor te bereiden. Deze keer probeert ze het niet via haar veelbekeken video’s op YouTube, maar enkel en alleen met haar stem in de Britse versie van The Voice.

The Voice 

Deze keer beslist niet Justin Timberlake over het lot van Esmée Denters, maar Will.i.am, Tom Jones, Ricky Wilson en Rita Ora moeten hun stoel voor de 26-jarige zangers omdraaien. 

Mocht je vergeten zijn wie Esmée Denters is, check dan de onderstaande video!

Meer over:

Reageren