Na project Beter Laat Dan Nooit

Estavana Polman: 'Ik heb geen ambities om een televisiepresentatrice te worden'

22 augustus 2023 11:36 | sterren | Door Tessa Kok

© William Rutten
Estavana Polman is binnenkort op de buis te zien als reisleidster in het programma Beter Laat Dan Nooit. Voor het reisprogramma maakte ze samen met Ad Visser, Henny Huisman, Frits Barend en Edwin Rutten een reis naar Nepal, Zuid-Korea en Cambodja.

Toch heeft Polman niet de droom om tv-presentatrice te worden. Dat vertelt de handbalster in gesprek met Veronica Superguide.

Geen televisiepresentatrice

In een interview met Veronica Superguide vertelt Estavana dat ze zelf niet weet waarom zij gekozen is om Beter Laat Dan Nooit te presenteren. ''Ik ga ervan uit dat de mensen die mij hiervoor gevraagd hebben er verstand van hebben en kennelijk iets in mij zien dat bij geschikt maakt'', laat ze erover uit. ''Ik denk daar verder niet over na'', concludeert de topsportster.

Dat ze het programma op SBS6 presenteert, betekent voor haar echter niet dat ze vanaf nu allerlei tv-klussen gaat aannemen. ''Nee, ik heb geen ambities om een televisiepresentatrice te worden'', zegt ze over. ''Het was geweldig om te doen, maar ik ben ook blij dat ik morgen weer een bal mag gooien.''

Beter Laat Dan Nooit

Bijna is te zien hoe Estavana, Ad Visser, Henny Huisman, Frits Barend en Edwin Rutten het er vanaf brengen in de show Beter Laat Dan Nooit. Het nieuwe seizoen gaat woensdag 30 augustus om 20.30 uur van start op SBS6.

Meer over