Euvgenia Parakhina woedend op jury Dance Dance Dance

20 september 2015 10:59 | sterren | Door Televizier

© Screenshot RTL XL/Dance Dance Dance

Vuurwerk bij Dance Dance Dance: Euvgenia Parakhina was het absoluut niet eens met het juryoordeel en stak haar woede niet onder stoelen of banken.

Euvgenia ging helemaal op in haar solodans. De 44-jarige Russin was een wirwar van schittering in haar gouden jurk. Toch vond de jury unaniem dat haar performance een 7 waard was.

"Ik wil nu mijn geld"

Toen ze de drie zevens te horen kreeg, stormde de temperamentvolle Euvgenia direct van het podium om via het backstage gedeelte door te lopen naar de kleedkamers. Ze was er helemaal klaar mee en maakte al aanstalten naar huis te gaan, terwijl ze in de camera precies vertelde hoe ze er over dacht: "Iedereen mag het weten, ik voel me genaaid. F-ck you all!" Jullie mogen tegen mij "dank je wel" zeggen omdat ik aan het programma mee heb gedaan. Jullie hebben van mij geprofiteerd... Ik wil nu mijn geld, want ik ben weg!".

Wereld stort in

Op de parkeerplaats vervolgde ze haar tirade: "Ik krijg nog liever vijf kinderen dan dat ik nog één keer zo'n moment meemaak." Ze voelde zich verraden en niet gestimuleerd door de jury die blijkbaar niet ziet hoe hard er gewerkt is. Haar partner Jeroen wist Euvgenia na een tijdje te kalmeren en weer mee naar binnen te krijgen. Eenmaal in de studio verklaarde hij Euvgenia's tirade als het gevolg van haar grote passie: "Ze gaat overal 200 procent voor in het leven. Ze gaat er helemaal in op en als je dan drie keer een zeven krijgt terwijl je dacht toch wel één of twee achten verdiend te hebben, dan stort je wereld in." Overigens mochten Euvgenia en Jeroen wél door naar de volgende ronde, het was Sylvana Simons die het veld moest ruimen.

Emotionele Euvgenia

Sowieso gaan de optredens van Parakhina en haar partner gepaard met emoties. In de tweede aflevering barstte ze tijdens haar dans in tranen uit omdat vlak voor opkomst beelden getoond werden van haar vroegere werk als profdanseres. Aan presentatrice Chantal Janzen, die klaar stond met een tissue, legde Parakhina later uit dat het nog altijd moeilijk was te accepteren dat ze geen danseres meer was. 

Lees ook het interview dat we met Euvgenia en Jeroen hadden.

 

Meer over