Eva Jinek slaat productieleider aan de haak

Eva Jinek is weer aan de man. Tijdens de opnames van haar reisprogramma in Amerika werd ze verliefd op haar productieleider. 

Eva Jinek heeft inmiddels laten weten dat het nieuws waar is, zo bevestigde de blonde presentatrice aan RTL Boulevard. Meer wil ze er niet over kwijt. Ze leerde haar vriend Dexter van der Voorn kennen tijdens haar reis door de Verenigde Staten. In het reisprogramma De Verenigde Staten van Eva gaat ze op zoek naar de Amerikaanse identiteit.

Samen gespot

Eva is een paar keer in Amsterdam gesignaleerd met Dexter. Omstanders laten weten dat de twee constant aan elkaar zitten. Een tipgever vertelt aan weekblad Privé dat het koppel borrelt in Loosdrecht: “Ze gingen, omdat ze zich stoorden aan het gesmak van andere aanwezigen, in een hoekje zitten waar de vrijpartij nog iets heviger werd voortgezet.”

Exen

Waar Eva vroeger vooral bekende Nederlanders aan haar zijde had, datet ze nu met een man die achter de schermen werkt. Tv-bioloog Freek Vonk en oud-advocaat Bram Moskowicz gingen Dexter voor. 

Reageren