Interview in Jinek

Eva Jinek spreekt met 'levende legende' Usain Bolt

20 september 2022 14:56 | sterren | Door Judith Regeling

© Still RTL
Waar Eva Jinek zo'n twee weken geleden nog sprak met Robbie Williams, heeft ze nu alweer de volgende wereldster te pakken. De talkshowhost gaat namelijk vanavond in gesprek met Usain Bolt.

Op haar Instagram kondigt ze het interview (dat net als bij Robbie eerder is opgenomen) alvast aan.

Eva Jinek

Eva Jinek zal het met de razendsnelle sprinter uit Jamaica vast hebben over zijn succes op de atletiekbaan, maar daar blijft het niet bij. "Levende legende Usain Bolt. Ik mocht hem spreken over alles: de relatie met zijn lichaam, luiers, Olympische medaille die hij eigenlijk had kunnen winnen... en de Grammy die hij nog gaat winnen", geeft de talkshowhost alvast een tipje van de sluier weg op haar socials.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Eva Jinek (@evajinek)

Usain Bolt

Dat laatste komt voor de onwetende kijkers vast uit de lucht vallen, maar het is echt waar. Wereldrecordhouder Usain Bolt is namelijk ook muzikaal en bracht vorig jaar al zijn eerste muziekalbum uit vol nummers met Jamaicaanse en Caribische invloeden. Of die carrière net zo succesvol wordt als zijn eerste, is natuurlijk de vraag. Maar ook nu weer is hij behoorlijk gedreven. "Ik ga voor de top. Ik wil een Grammy Award."

Het hele interview van Eva Jinek met Usain Bolt is vanavond rond 22:00 uur te zien op RTL4.

Meer over