Salo

Eva Jinek verwelkomt tweede kind met partner Dexter

8 september 2023 19:42 | sterren | Door Jacob-Jan van de Groep

© ANP
Heuglijk nieuws voor Eva Jinek en haar partner Dexter. Het tweede kind van het stel is zondag 3 september ter wereld gekomen!

Op Instagram heeft de talkshowhost de geboorte van dochter Salo wereldkundig gemaakt. "Ons eigen zondagskind is er! Op 3 september is ze geboren: Salo Leonora Van der Voorn", schrijft Eva. "Onbeschrijfelijk lief, we willen haar allemaal opvreten." Eva en Dexter kregen in september 2018 ook al een zoon, Pax genaamd.

Lijdensweg

Jinek kampte, net als tijdens de zwangerschap van Pax, met lichamelijke ongemakken. Zo liet ze zich ontvallen de negen maanden ‘een lijdensweg’ te vinden vanwege pijnlijke borsten en misselijkheid. "Het spoelt in golven aan, dan weer krachtig, dan weer zeurend op de achtergrond. Ik ben hondsmoe. Regelmatig wordt de zwaartekracht me te veel en eindig ik powernappend op de betonnen vloer met het dunne, niet al te frisse kleed. Ik ben zo moe dat me dat allemaal niets kan schelen. Ik zweer het je: zwanger zijn is een trip. En soms ook een beetje lijdensweg.”

AVROTROS

Eva zit middenin haar verlof, maar zal daarna niet meer terugkeren bij RTL. De voormalig nieuwslezers gaat aan de slag bij AVROTROS, waar Eva een nieuw programma gaat presenteren waarin actualiteiten en cultuur centraal staan. Ze was sinds 2020 in dienst bij RTL.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Eva Jinek (@evajinek)

Meer over