Nieuwe uitdaging

Eva van de Wijdeven komt met YouTube-kanaal

29 november 2019 17:07 | sterren | Door Wietse Zuidberg

© ANP Kippa
Actrice Eva van de Wijdeven komt met een eigen YouTube-kanaal. Het is nog niet bekend wat ze precies gaat doen met het kanaal.

In een interview met NU.nl doet ze het nieuws uit de doeken. Ze is naar eigen zeggen op dit moment druk bezig om de apparatuur te testen en te leren monteren. Zodra ze er klaar voor is, gaat ze los.

Nieuwe uitdaging

"Ik ben toe aan een nieuwe uitdaging, iets wat een verlenging is van acteren. Ik heb twintig jaar gespeeld en ben toe aan iets heel anders voor erbij", zo laat de 34-jarige actrice optekenen. "Ik duik er altijd volledig in en ben me nu wegwijs aan het maken in hoe je moet editen en hoe de apparatuur werkt. Dan maak ik nog een mooi rolverhaal en nog allemaal andere ideeën van wat daar op terecht zal komen."

Eerste kind

Eva is op dit moment in verwachting van haar eerste kind. In het interview vertelt ze dat haar dat niet belemmert in haar sporten. "Ik heb heel veel energie en kan dat dan kwijt in zoiets nieuws en in het sporten. Ik vind dat heerlijk. Net als dat ik het echt heerlijk vind om zwanger te zijn. Ik zit zo lekker in m'n vel en voel me heel sexy."

Meer over