Duidelijke taal

Everon Jackson Hooi zou om deze reden GTST verlaten

21 juli 2023 11:55 | sterren | Door Esther Hut

© RTL

Everon Jackson Hooi is bijna niet meer weg te denken uit Goede Tijden Slechte Tijden. Al bijna 20 jaar speelt hij de rol van Bing. Plannen om de soap te verlaten heeft hij zeker niet, toch er is één reden wanneer de acteur het voor gezien zou houden.

Die reden heeft alles te maken met zijn tegenspeelster Marly van der Velden.

Marly van der Velden

In de online RTL-serie Oude Tijden bespreekt Everon samen met oud-GTST collega Ruud Feltkamp verschillende fragmenten. Als Ruud vraagt wat hij zou doen als Marly van der Velden (Nina Sanders) zou stoppen met GTST, is Everon vrij duidelijk.

"Dan stop ik ook", antwoordt Everon. "Ik denk dat zij het zelf ook doet." De acteur vertelt verder.  "Met wie moet ik het dan doen? Ze kunnen van alles verzinnen, maar om dit te krijgen wat we nu hebben... Wat Mar en ik hebben is gewoon chemie. Dat kun je wel spelen, maar sommige dingen zijn echt. Als ik naar haar kijk dan hou ik ook echt van d'r, omdat we een geschiedenis hebben."

Geen vervangers

Everon heeft al eens eerder een wissel meegemaakt toen Inge Schrama (Sjors) de serie moest verlaten. Zij werd toen vervangen door Melissa Drost. Met wie Everon uiteindelijk een goede band heeft opgebouwd laat hij weten. Maar als Nina uit de serie wordt geschreven zou het toch anders zijn. "Als dat stopt, moet ik dat dan creëren met iemand anders? Ja, ik weet het niet,” aldus Everon.

Voorlopig lijkt het tussen Nina en Bing allemaal nog koek en ei in GTST, maar het is natuurlijk nog maar de vraag of ze het grote ongeluk tijdens de cliffhanger hebben overleefd.

Het nieuwe seizoen van Goede Tijden Slechte Tijden is vanaf donderdag 24 augustus online te zien via Videoland. Op maandag 28 augustus om 20:00 uur weer op RTL4.

Meer over