Schrik van z'n leven

Ewout Genemans getuige van heftig incident tijdens opnames Bureau Rotterdam

12 juni 2023 11:12 | sterren | Door Esther Hut

© Tom Cornelissen

Ewout Genemans heeft een heftig weekend achter de rug. Tijdens de opnames van het nieuwe seizoen van Bureau Rotterdam belandde de presentator in een heftig incident waarbij zelfs iemand is overleden.

In Shownieuws werd verteld wat er precies is gebeurd.

Verwarde man

Afgelopen vrijdagnacht was Ewout met de politie aan het draaien in Kralingen, een Rotterdamse wijk, en op een gegeven moment kregen ze een melding over een verwarde 32-jarige man. De presentator ging daar samen met zijn cameraploeg en de politie op af.

Ewout heeft met de politie de man nog achtervolgd en uiteindelijk tot stilstand gedwongen. De politie moest zelfs een stroomstootwapen gebruiken om de verwarde man onder controle te krijgen. Maar daarna ging het mis.

De man werd onwel en vervolgens naar het ziekenhuis gebracht en daar later overleden.

Rijksrecherche gebruikt de beelden

Shownieuws laat weten contact te hebben gehad met Ewout over het incident. Maar de presentator laat weten dat hij daar niets over kwijt kan en mag, omdat dat de afspraak is met de politie.

Wel laat hij weten dat de rijksrecherche gebruik gaat maken van de beelden die Ewout en zijn team hebben gemaakt die nacht. Of wij die beelden in het nieuwe seizoen van Bureau Rotterdam ook te zien gaan krijgen is nog maar de vraag. Het onderzoek loopt nu nog.

Bureau Rotterdam is dit najaar te zien op RTL4 en Videoland.  

 

Meer over