Vanaf 30 augustus

Ewout Genemans keert terug met een nieuw seizoen Ewout

24 juni 2022 15:06 | sterren | Door Judith Regeling

© RJR Fotografie
Ewout Genemans keert dit najaar terug met een gloednieuwe reeks van Ewout:. RTL heeft daarom zojuist alvast wat eerste details onthuld.

Het wordt opnieuw een spannende zesdelige reeks, waarin de populaire tv-maker zich onderdompelt in de wereld van misdaad, de dood en drugs.

Ewout 

In de aankomende reeks van Ewout: kijkt Ewout Genemans - net als in voorgaande seizoen - mee achter diverse deuren die normaal gesloten blijven. Dit keer loopt hij daarom onder andere mee met het BOT: het Bijzondere Ondersteuningsteam van Justitie dat de zwaarste criminele en verdachten in geruchtmakende strafzaken transporteert. 

Ewout Genemans

Daar blijft het echter niet bij. Ook vertrekt de tv-presentator naar Mexico, waar hij mag meelopen met een speciale eenheid van de politie. Steeds meer toeristen worden daar namelijk het slachtoffers van schietpartijen tussen drugsbendes. Verder waant hij zich in een andere aflevering weer in de wereld waar de dood heel normaal is, want hij is erg benieuwd waarom steeds meer mensen ervoor kiezen om van 'de dood' hun beroep te maken. 

Het nieuwe seizoen van Ewout: is vanaf dinsdag 30 augustus wekelijks om 20:30 uur te zien op RTL5.

Meer over