Ex-GTST-hunk Juvat Westendorp begrijpt Ferry Doedens

7 augustus 2015 10:20 | sterren | Door Televizier

Juvat Westendorp, bekend als Ardil uit GTST, snapt de drugsverslaving van Ferry Doedens wel. "Er komt gewoon ontzettend veel druk op je te staan."

Juvat Westendorp, die begin dit jaar Ardil speelde in GTST, snapt de situatie van Ferry Doedens wel. "Ontzettend zonde," noemt de ex-soapie het drugsprobleem van zijn oud-collega in RTL Boulevard, "maar ik kan het ergens ook wel begrijpen. Er komt gewoon ontzettend veel druk op je te staan en daar heb je niet om gevraagd."

Vergrootglas

Ferry Doedens werd de laan uit gestuurd bij GTST vanwege zijn drugsverslaving. "Alles wat je doet wordt onder een vergrootglas gehouden en die druk is bijna niet te omschrijven," legt Juvat uit. "Ik vind het heel vervelend, want Ferry is echt een van de leukste mensen die ik ken. Een hele vrije en open persoonlijkheid."

'Kom op man'

Juvat, die als Ardil in GTST ook in de problemen kwam met drugs, heeft Ferry nog niet opgezocht na het nieuws. "Dat heb ik expres niet gedaan, want ik wil hem nu niet te veel lastigvallen. Maar als ik iets tegen hem mag zeggen: kom op man. Fer, je komt er wel."

Lees ook:
Facebook-pagina voor terugkeer Ferry Doedens in GTST

Meer over