Ex Patricia Paay wijst dader seksvideo aan

15 februari 2017 13:42 | sterren | Door Televizier

Patricia Paay deed gister bij Jinek haar dramatische verhaal. Ze wilde daar niet vertellen wie het plasseksfilmpje online zette. Ex Nicky van Dam wil dat wel en wijst de dader aan. 

Nicky van Dam (33), de ex van Paay, mengt zich via Facebook in de afpersingszaak. Hij plaatste een foto van de dader en noemde zijn naam. Het zou om buurman en zakenpartner Maarten gaan. “Dit is de ‘verdachte’ buurman die Patricia Paays leven overhoop gooit”, schrijft hij bij de foto. Patricia zat vorig jaar ook al in een conflict met haar zakenpartner, het ging toen om haar pantylijn.

Knipperlichtrelatie

Waar komt Nicky ineens vandaan in deze soap? In 2013 hadden de twee een knipperlichtrelatie, maar in 2014 gingen ze als vrienden uit elkaar. Blijkbaar is hij nog wel betrokken bij het leven van Patricia of leeft hij gewoon erg mee?

Plasseksvideo

Vorige week plaatste GeenStijl de plasseksvideo van Patricia online. Heel Nederland kon een paar uur kijken naar de golden shower. Patries liet het er niet bij zitten en stapte naar de rechter. Ze eist nu een schadevergoeding van een miljoen euro.

Lees ook: Bij Jinek vertelt Patricia dat haar leven een nachtmerrie is

Meer over