Ex-soapie Gigi Ravelli gaat trouwen

19 augustus 2016 16:10 | sterren | Door Televizier

© RTL Nederland

Gigi Ravelli, die zeven jaar de rol van Lorena Gonzalez vertolkte in Goede tijden slechte tijden, gaat trouwen met haar vriend Roger Hodenius. De festiviteiten zullen plaatsvinden op, hoe kan het ook anders, Ibiza. 

Gigi Ravelli (34) stapt 24 september in het huwelijksbootje met Roger, mede-oprichter van miljardenconcern Flow Traders. De bruiloft zal plaatsvinden op het zonovergoten Ibiza in besloten kring, zo meldt Amsterdam Trader.

Prinsengracht

Ravelli en Hodenius leerden elkaar in 2014 kennen toen ze elkaar troffen in het Amsterdamse Conservatorium hotel waar Roger destijds woonde. Inmiddels is het koppel happy aan de Prinsengracht. Het nederig stulpje is een slordige 2 miljoen waard volgens zakenblad Quote en verwisselde zonder hypotheek van eigenaar.

370 miljoen

Gigi stopte in 2014 met haar tv-werk, naast GTST was ze ook te zien in Campinglife. Intimi claimen dat Ravelli dit op verzoek van Hodenius gedaan heeft. Zijn vermogen wordt geschat op 370 miljoen, wat een onopvallendere levensstijl vereist. De Telegraaf suggereerde destijds dat Gigi niet echt wakker lag van dit verzoek. Haar grootste droom was financieel onafhankelijk zijn en dat is nu meer dan gelukt.

Meer over