Fajah Lourens noemt Nikkie Plessen "veel te dun"

11 maart 2015 16:16 | sterren | Door Televizier

Actrice Fajah Lourens, die nu door het leven gaat als dj Faya, haalt uit naar Nikkie Plessen. "Ik vind Nikkie veel te dun, die eet volgens mij echt niks."

Fajah Lourens veranderde volledig na haar deelname aan Expeditie Robinson. Toen ze last kreeg van vreetbuien, besloot ze het roer helemaal om te gooien. Tegenwoordig is Fajah elke dag aan het sporten en is ze erg kritisch op de lichamen van andere vrouwen.

Nikkie Plessen

"Ik vind Nikkie Plessen veel te dun, die eet volgens mij echt niks," snauwt Fajah in LINDA Meiden. Ook op het lijf van wereldster Rihanna heeft de krullenbol kritiek: "Rihanna vind ik veel te weinig gespierd."

Doutzen Kroes

Fajah is wél enthousiast over Sylvie Meis en Doutzen Kroes. "Bij Sylvie Meis vind ik dat hele slanke mooier, omdat zij wel echt gespierd is. Je ziet de lijnen in haar lichaam," vertelt de oud-soapie. Haar ideaalbeeld is Doutzen: "Maar dan met iets meer billen, dus eigenlijk Doutzen in haar beginfase."

Havermout

Fajah is zelf bezig aan haar perfecte lichaam en let daarom goed op haar eten: "Ik eet geen brood en weinig koolhydraten. Eigenlijk alleen goede koolhydraten, zoals een beetje havermout. Ook eet ik één stuk fruit per dag, geen suikers en bijna geen zuivel. Alleen kwark." Laat het de anti-chiazaad-voorvrouw Linda de Mol maar niet horen, Fajah!

Sporten

Daarnaast is de actrice/dj volop in de sportschool te vinden: "Ik train van maandag tot en met vrijdag. Twee dagen mijn bovenlichaam, twee dagen mijn onderlichaam en één dag cardio." 

Lees ook: Fajah Lourens zette haar acteercarrière opzij voor een dj-carrière.

Meer over