Fajah Lourens versus Arie Boomsma in RTL Late Night

7 april 2015 17:15 | sterren | Door Televizier

© KRO / Alexander Popelier, RTL

Fajah Lourens en Arie Boomsma gaan dinsdagavond in debat in RTL Late Night. Ze staan lijnrecht tegenover elkaar wat betreft de fitnesstrend '30 day challenges'.

Fajah Lourens, vroeger actrice en tegenwoordig dj en killerbody-goeroe, debatteert dinsdagavond in RTL Late Night met presentator/fitnesstrainer Arie Boomsma. De twee kruisen de degens over het onderwerp '30 day challenges'.

RTL Late Night

"De 30 day challenges zijn de nieuwste trend op het gebied van fitness," laat RTL Late Night weten. "30 dagen lang planken, crunchen of squatten en je traint jezelf een superstrak lijf. Fajah Lourens heeft de smaak te pakken en kweekt haar killerbody. Fitnesstrainer Arie Boomsma vindt het onzin. Hij werkt al 27 jaar aan het shapen van zijn lijf."

Fajah Lourens

Fajah Lourens is volop in de sportschool te vinden. "Ik train van maandag tot en met vrijdag. Twee dagen mijn bovenlichaam, twee dagen mijn onderlichaam en één dag cardio," vertelde ze onlangs in LINDA Meiden. Na haar deelname aan Expeditie Robinson kreeg de dj last van vreetbuien en besloot ze het roer helemaal om te gooien. Nu heeft ze, zoals ze het zelf noemt, een 'killerbody'.

Arie Boomsma

Arie Boomsma is sinds kort eigenaar van een eigen sportschool. "Een eigen gym - ik vermijd het woord sportschool liever vanwege de vooroordelen over mannen met opgepompte spieren - is al sinds ik zelf sport een droom van me," zei de spierbundel tegen Metro. Naast zijn werkzaamheden voor de gym is Arie elke zondag te zien met zijn nieuwe programma Larie.

Lees ook:
Fajah Lourens noemt Nikkie Plessen "veel te dun".

Meer over