Famke Janssen in spin-off The Blacklist

30 maart 2016 15:32 | sterren | Door Televizier

© Paramount Pictures Corporation / MGM

Famke Janssen gaat de hoofdrol spelen in de spin-off van The Blacklist. Ze maakt dit seizoen haar opwachting in The Blacklist en krijgt daarna een eigen serie.

Famke Janssen heeft weer een grote rol te pakken in Amerika. Ditmaal gaat het om de hoofdrol in de spin-off van de serie The Blacklist waarvan momenteel het derde seizoen wordt uitgezonden. Haar personage wordt in aflevering 21 van dat seizoen geïntroduceerd. 

Famke Janssen

Janssen speelt de rol van Susan 'Scottie' Halsted in de spin-off van de serie. Details over haar personage of over het verhaal worden door de NBC nog geheim gehouden. Tot nu toe is alleen bekend dat het om een hoofdrol gaat.

Red en Liz

De dramaserie The Blacklist draait om de meestgezochte crimineel van Amerika, Raymond 'Red' Reddington. Samen met ex-agent Elizabeth 'Liz' Keen is hij op de vlucht voor de FBI die een klopjacht op hen heeft geopend. Intussen sporen zij de criminelen op die op een zwarte lijst staan. De serie is immens populair in Amerika en wordt momenteel door RTL5  in Nederland uitgezonden. Daarmee trekt RTL5 gemiddeld 887.000 kijkers op de maandagavond. 

Janssen scoorde eerder al rollen in grote Amerikaanse films als X-Men en Taken en de populaire dramaserie How To Get Away With Murder.

Meer over