Kwam wel echt even hard aan

Famke Louise moet even slikken bij opmerking over overleden vader in The Roast

15 januari 2023 09:20 | sterren | Door Marjolein Vos

© Jasper Suyk/Rob Jacobs
Als je meedoet aan The Roast van Comedy Central dan kan het gebeuren dat er iets gezegd wordt, waar je niet zo blij van wordt. Ook Famke Louise heeft dit ervaren tijdens The Roast die aanstaande maandag wordt uitgezonden. Een opmerking van Nesim el Ahmadi over haar overleden vader 'kwam wel echt even hard aan'.

Dat vertelde de zangeres bij Renze Op Zaterdag.

Te ver

Famke legde uit dat het voor haar wel iets te ver ging en dat ze het niet had zien aankomen. "Maar die lachte ik gewoon weg", vertelde ze. Na afloop heeft ze de YouTuber wel laten weten dat de opmerking haar had geraakt. Toch bleef ze ook wel reëel. "Het is een Roast dus... ik heb me er ook bij neergelegd."

Twijfel

In de talkshow vertelt de zangeres dat ze geen moment twijfel heeft gehad of ze mee moet doen aan het programma. Ze vindt het namelijk een heel tof format. "Ik zie het als een compliment om ervoor gevraagd te worden. Ik wist voordat we dit gingen doen al waar ik aan begon. Ik heb alles al gelezen en gehoord dus mij verras je niet zo snel."

Spanning

Famke had wel wat spanning van tevoren. Het blijft spannend volgens haar wat ze gingen zeggen. "Maar aan het einde van het programma schudden we ook gewoon de hand en is het goed. Het zijn ook gewoon grapjes."

Overlevering

Aanstaande maandag om 20:30 uur op Comedy Central zie je hoe de zangeres wordt overgeleverd aan een panel bestaande uit onder anderen Patricia Paay, Sylvia Geersen, Bizzey en Peter Pannekoek

Meer over