Fans bedanken Ferry Doedens na laatste keer GTST

Ferry Doedens was donderdag voor het laatst te zien als Lucas Sanders. Twitter liet zijn afscheid niet onopgemerkt voorbij gaan.

Zijn vertrek was natuurlijk alles behalve een verrassing: in de zomer was al duidelijk dat Ferry Doedens (25) ontslagen was vanwege een drugsverslaving. De laatste weken werd naar zijn vertrek toegewerkt in een spannende verhaallijn die op oudejaarsdag zijn hoogtepunt beleefde. Kort voor de uitzending postte Ferry het volgende op Instagram.

Afbeelding 

Bonnie & Clyde in Meerdijk

Lucas en zijn nieuwe liefje Pelle (Eric Bouwman) verlieten uiteindelijk de serie met een klapper. Ze speelden de hoofdrol in een spotje voor een casino, verkleed als het legendarische jaren 30 overvallerduo Bonnie en Clyde. Pelle nam de rol van Clyde op zich, wat betekende dat Doedens in drag zijn opwachting maakte (foto). Het liet fans niet onberoerd.

Afscheid Ferry

Maar het werd pas echt emotioneel toen Lucas tijdens een afscheidsfeestje het woord richtte tot zijn soapfamilie. Lucas en Pelle gaan voor onbepaalde tijd op vakantie naar Hawaï en andere tropische oorden. Maar een beetje oplettende kijker wist natuurlijk wel waar het werkelijk over ging. Al snel ging op Twitter de hashtag #ferrybedankt behoorlijk viral.

En dat liet Ferry absoluut niet onberoerd.

Reageren