Fatima Moreira de Melo zingt na acht jaar weer in It Takes Two

7 maart 2016 09:14 | sterren | Door Televizier

© William Rutten

Fatima Moreira de Melo beklimt in de BN'er-zangcompetitie It Takes Two weer het podium. "Voor mijn idee lig ik door het Televizier-Ring Gala onder een vergrootglas." 

In 2008 zong Fatima een nummer tijdens het Televizier-Ring Gala, alleen klonk dit gevoelige nummer niet helemaal zuiver. Presentatrice Chantal Janzen kondigde haar af met de volgende snerende woorden: "Wat kan ze hockeyen, hè, die meid?. 

Chantal 

En laat Chantal nou net ook de presentatrice zijn van It Takes Two. "Het optreden op het Televizier-Gala was niet een heel leuke ervaring, maar toen ik hiervoor gevraagd werd, dacht ik: ik vind zingen te gek", zegt Fatima in een interview met het AD. "Dat het met Chantal is, ach. Als je een lelijk moment wilt vervangen door een mooi moment, kun je het maar beter in één pakket nemen. Iedereen zegt wel eens dingen." 

Zangles 

Om het dit keer allemaal goed te laten verlopen krijgt ze sinds december al zangles."Ik werk samen met supergoeie zangers. Ik heb eigenlijk niet meer gezongen in de afgelopen acht jaar." Bang voor kritiek is de 37-jarige blondine niet. "Ik heb de heftigste shit destijds al over me heen gehad. Als ik zou afgaan, dan zou voor mij nog het overwinningsgevoel overheersen, omdat ik over mijn eigen angst ben heengestapt." 

It Takes Two is vanaf 12 maart te zien bij RTL 4. 

Lees ook:

Jan Kooijman en Lieke van Lexmond in It Takes 2 


 

Meer over