Tipje van de sluier

Ferri Somogyi over GTST-cliffhanger: 'Je weet niet wat je ziet!'

16 mei 2023 22:00 | sterren | Door Tessa Kok

© Feriet Tunc

Door de vervroegde zomerstop, breekt de zomercliffhanger van Goede Tijden, Slechte Tijden alweer bijna aan. Donderdag 1 juni is het al zover, dan is de bloedstollende laatste aflevering van dit seizoen te zien. En als we GTST-acteur Ferri Somogyi mogen geloven, wordt die cliffhanger ontzettend spectaculair. 

Somogyi, die Rik de Jong speelt in de soap, vertelt aan Shownieuws dat deze cliffhanger alle eerdere seizoenen overtreft.

Cliffhanger overstijgt alles

Ferri licht een tipje van de sluier op aan Shownieuws. In het interview vertelt hij dat zijn favoriete cliffhanger ooit de parachutemoord was, waarin hij zelf een grote rol speelde. Somogyi zegt dat de cliffhanger van dit seizoen zelfs die heftige seizoenscliff overstijgt. 

''Ik maak echt geen grap. Het is echt niet normaal. Je zit gewoon naar een hele dure Netflix-serie te kijken'', laat hij erover uit. De GTST-acteur vervolgt: ''Je weet niet wat je ziet. Je hart zit in je keel, misschien ook wel tranen hier en daar. Een hoop ingrediënten, maar je weet niet wat je ziet, echt.''  

Meer over