Ferry Doedens geeft drugsverslaving toe

20 juli 2015 20:05 | sterren | Door Televizier

Ferry Doedens heeft verklaard waarom zijn contract bij Goede Tijden Slechte Tijden niet is verlengd. De jonge acteur blijkt al een tijd te kampen met een drugsverslaving.

Nadat vrijdag bekend werd dat Endemol niet meer met hem verder wilde, hulde Ferry zich in stilzwijgen. In RTL Boulevard reageerde hij voor het eerst op zijn ontslag.

Ferry Doedens is drugsverslaafd

In een verklaring bevestigde hij de geruchten dat zijn soap-exit te maken zou hebben met een verslaving. „Ik heb de afgelopen periode niet naar behoren kunnen functioneren vanwege een drugsprobleem. Ik ben op dit moment hard aan het werk om mijn drugsprobleem en daarmee samenhangend gedrag onder controle te krijgen." Hoe Doedens de strijd tegen zijn verslaving gaat aanpakken is niet bekend, wel betreurt hij al het gebeurde.

Spijt

In de verklaring stelt hij tot slot toe van veel dingen spijt te hebben: „Ik ben mezelf keihard tegen gekomen en ik ben daar erg verdrietig over. Ik probeer nu alles op alles te zetten om mezelf en mijn omgeving weer recht in de ogen te kunnen kijken. Ik hoop dat mij de rust wordt gegund om hier goed en positief uit te komen."

Steunbetuigingen en grappen

Op Twitter kan de getroubleerde acteur rekenen op uitermate uiteenlopende reacties. Uiteraard zijn er de welbedoelde steunbetuigingen.

En de onvermijdelijke flauwe grappen.

Al heb je altijd mensen die nog wat achterlopen...

Meer over