Ferry Doedens wil terug naar GTST

Ferry Doedens wil door als Lucas Sanders in GTST. De acteur werd in juli ontslagen vanwege een drugsverslaving, maar na zijn verblijf in een afkickkliniek is hij weer terug van weggeweest.

Ferry Doedens zou het liefst zien dat producent Endemol zijn ontslag terugdraait. “Natuurlijk hoop ik dat. Dat zou ik te gek vinden.” Producent Endemol blijft onduidelijk over de uitkomst. Endemol laat aan het AD weten dat ‘er momenteel geen sprake is van dat hij blijft’. “Ferry is nog tot en met december te zien in GTST. Ik kan me voorstellen dat hij hoopt dat hij mag blijven. Het is ook positief dat hij dat zegt. Maar het is momenteel niet aan de orde. Hij voegt er mysterieus aan toe: “In de soapwereld kan natuurlijk alles”.

Flink aan de bak

Ferry zelf is in ieder geval klaar voor een nieuwe start. Na een maand afkickkliniek in het buitenland lijkt het weer beter te gaan met de acteur. Of hij ├ęcht is afgekickt van zijn drugsverslaving, is nog maar de vraag. “Ik ga gewoon zeggen dat het goed met me gaat, zoals overal staat, en dat ik hard aan het werk ben. Maar het gaat goed. Ik voel me goed.” Hij lijkt hard aan het werk te zijn. Zo heeft hij een rol in de musical Grease en speelt hij in de film Sneekweek.

Reageren