Oe-la-la

First Dates-barman Victor Abeln stelt zijn nieuwe vriendin voor

7 juni 2022 15:36 | sterren | Door Judith Regeling

© Annemieke van der Togt
Gelukkig tijden voor Victor Abeln uit First Dates. De bekende barman heeft namelijk weer het geluk in de liefde gevonden.

De romantiek spat er dan ook vanaf tussen de twee, zo blijkt uit de beelden van Shownieuws.

Victor Abeln

"Het is tot nu toe een avontuur", zo vertelt de barman met een grote lach op zijn gezicht over zijn nieuwe vriendin Renee. "We zaten binnen één week op Curaçao en dat was een goed startschot, dus we blijven lekker doorgaan." Zij sluit zich daarbij aan. "Het is een fantastische man, ik kan niets anders zeggen. Verliefd vanaf het eerste moment dat ik hem zag. We zijn al voorzichtig aan het kijken om te gaan samenwonen."

Liefdesgeschiedenis

Het is niet de eerste keer dat Victor Abeln openhartig is over zijn liefdesleven. Zo bracht hij vorig jaar naar buiten dat hij na 3,5 jaar weer single was. Hoewel het met zijn vorige vriendin liefde op het eerste gezicht was, kregen de twee begin 2019 een flinke klap te verwerken toen haar vage medische klachten een voorbode bleken te zijn van multiple sclerose (MS). Volgens Victor was dit echter niet wat hen de das omdeed; naar eigen zeggen was de koek gewoon op.

Meer over