Fleur Agema krijgt dochter: Ziva Wies

Fleur Agema en haar partijgenoot Léon de Jong hebben een dochtertje gekregen: Ziva Wies. En dat is vrij snel, want de eerste date van de PVV’ers was negen maanden geleden.

Ziva Wies is afgelopen dinsdag geboren, maakte Léon bekend op Twitter. Dat is iets meer dan negen maanden na de eerste date van Fleur en Léon, die we precies kunnen dateren: bij het afspraakje keek het duo samen naar het Eurovisie Songfestival, begin mei 2014.

Ziva Wies

Fleur en Léon zijn helemaal in de wolken:

Geert Wilders feliciteert het stel met de eerste PVV-baby:

Blonde cupido

Fleur Agema maakte haar relatie met Léon de Jong vorig jaar bekend via haar column voor Fab Magazine. Ze schreef dat ‘blonde cupido’ Geert Wilders hen aan elkaar koppelde en omschrijft Léon als ‘donkere god’. Fleur had tijdens het Songfestival te veel wijntjes op om nog naar huis te rijden, dus bleef ze bij Léon slapen. Fleur mocht in zijn bed, Léon sliep op de bank.

Total crush

De volgende ochtend sloeg de vonk over: “Donkere krullen haalt een ontbijtje, geeft een knuffel en dan… de bliksem slaat in! Kus. Goeie genade. Wow. Jeminee. Total crush!!!” Fleur noemde zichzelf ‘totaal verslingerd aan en stapelverliefd op donkere god’. In september maakte ze bekend dat er een kind op komst was.

Lees ook: Fleur Agema vond Jeroen Pauw een onterechte winnaar van de Sonja Barend Award.

Reageren