Babynieuws!

Floor Jansen bevallen van tweede kindje

20 oktober 2023 12:56 | sterren | Door Tessa Kok

© ANP / Fotograaf Marco de Swar
Prachtig nieuws voor zangeres Floor Jansen en haar man, want ze hebben met trots hun tweede kindje verwelkomd. Dat maakt Jansen bekend via Instagram.

Lucy

De Nightwish-zangeres maakte het heuglijke nieuws vandaag bekend. ''Daar is ze! Met veel geluk kunnen wij de geboorte van onze tweede dochter Lucy aankondigen! Grote zus Freja is ook blij met ons donkerharige kleine meisje!'', begint ze haar bericht mee op Instagram.

'‘Gezondheid is geen vanzelfsprekendheid, en daarom zijn we blij dat we kunnen melden dat zowel onze kleine meid als haar moeder zich in een geweldige situatie bevinden. Wij genieten met volle teugen van deze speciale momenten en vragen om begrip voor onze privacy in deze intieme tijd. Heel erg bedankt voor alle liefde en steun die wij hebben mogen ontvangen tijdens de zwangerschap’, aldus een gelukkige Floor Jansen.

Borstkanker

Vorig jaar in oktober maakte Floor Jansen bekend dat er borstkanker bij haar was vastgesteld. De operatie verliep goed en ze werd gelukkig kankervrij verklaard. Kort daarna liet ze weten in verwachting te zijn van haar tweede kindje. 

Beste Zangers

Floor Jansen is zangeres van de band Nightwish. In 2019 deed ze mee aan het AVROTROS-programma Beste Zangers, waarin ze iedereen omver wist te blazen met haar geweldige zangtalent. 

Meer over