Floortje Dessing gaat Olympische radio maken

Floortje Dessing keert in augustus terug naar de radio. Samen met Jeroen Kijk in de Vegte maakt Dessing twee weken lang het NPO Radio 2 programma De Olympische Ochtend.

Floortje begon haar medialoopbaan achter de schermen, als radioproducent in de nacht. Het medium is altijd haar grote liefde gebleven. Daarom hoefde ze niet lang na te denken toen ze voor De Olympische ochtend werd gevraagd.

Touringcar

Vanaf maandag 8 augustus is Floortje twee weken lang iedere werkdag tussen 6.00 en 9.00 uur te horen op NPO Radio 2. Samen met Jeroen Kijk in de Vegte trekt Floortje per touringcar door het land om radio te maken bij familie, vrienden, huisgenoten of fans van de Olympische sporters in Rio. De Olympische Ochtend vervangt de show van Gerard Ekdom.

Heel bijzonder

Dessing noemt in een reactie haar vakantiebaan als dj heel bijzonder: "Hoe fijn is het om weer plaatjes te draaien, mooie verhalen te vertellen en interessante mensen te interviewen? En wat het helemaal leuk maakt is dat ik dat samen met Jeroen mag doen. In een grote touringcar, dwars door Nederland. Toch nog een beetje onderweg! Ik kijk ernaar uit."

Reageren