Floortje Dessing maakt het goed

7 Oktober 2014 13:41 | sterren | Door Televizier

Floortje Dessing ligt al sinds eind september in het ziekenhuis, volgens haar moeder hoeven we ons geen zorgen te maken.

Floortje Dessing heeft last van een virus en een lichte vorm van een hersenvliesontsteking, waardoor ze momenteel in het ziekenhuis bivakkeert. Haar moeder vertelt in het AD dat de toestand van Floortje momenteel niet levensbedreigend is. "Niemand hoeft zich te zorgen maken over haar toestand. Ik kan niets over het herstelproces zeggen, want dat is aan Floortje zelf", aldus ma Dessing.

Floortje Dessing

Floortje Dessing werd ziek tijdens opnames in Iran. ‘’Floortje heeft haar reis voor 3 Op Reis vroegtijdig af moeten breken omdat ze te ziek was om door te gaan. Dat is voor het eerst in 15 jaar dat ze zoeits deed. Nota bene bij haar laatste reis voor dit programma. Ze was net begonnen aan een treinreis door Iran en zou van daaruit terugreizen naar Nederland’’, aldus een woordvoerster van BNN.

Hopelijk kan Floortje Dessing bij het Gouden Televizier-Ring Gala aanwezig zijn, ze is namelijk genomineerd voor de Zilveren Televizier-Ster Vrouw.

Meer over