Floortje Dessing ontslagen uit het ziekenhuis

Floortje Dessing is ontslagen uit het ziekenhuis. De BNN-presentatrice lag 2 weken lang behoorlijk ziek in het ziekenhuis.

In de Coen & Sander Show op 3 FM vertelde de blondine wat de boosdoener was: „Een teek had een virus in mij geplant.”  Toen Floortje twee weken geleden thuiskwam van een reis naar Iran was het meteen behoorlijk mis. „Ik kon mijn evenwicht niet meer bewaren, m'n benen hielden ermee op. Dat vond ik heel eng. Toen kreeg ik ook nog last van mijn ogen. Ik ben twee weken heel ziek geweest. Dan knijp je 'm wel even."

Niet stoppen

Floortje Dessing weet nog niet of ze donderdag acte de présence zal geven op het Gouden Televizier-Ring Gala, alwaar ze is genomineerd voor een Zilverren Televizier-Ster. Dat hangt er vanaf hoe het de komende dagen gaat met de gezondheid. Maar natuurlijk stopt de presentatrice niet met reizen. „Het is niet het meest gezonde wat er is, maar ik vind het zó ongelooflijk leuk om te doen. Het is een essentieel onderdeel van mijn leven.”

En dat blijkt ook wel uit het interview dat Televizier.nl had met Floortje over haar succesvolle programma Floortje Naar het Einde van de Wereld.

Reageren