Het Gevoel van de Vierdaagse

Fons de Poel, Sosha Duysker en Tim Hogenbosch doen verslag van 105e Nijmeegse Vierdaagse

10 juli 2023 13:33 | sterren | Door Janine van Rooden

© KRO-NCRV

Bij de Nijmeegse Vierdaagse hoort natuurlijk het verslag van Fons de Poel. Net als vorig jaar krijgt hij in Het Gevoel van de Vierdaagse versterking van Sosha Duysker en Tim Hogenbosch. 

Dit keer belooft het wandelevenement nog feestelijker te worden dan gewoonlijk, want het is de 105e editie!

Nijmeegse Vierdaagse

Er doen dit jaar zo'n 45.000 deelnemers van meer dan 70 verschillende nationaliteiten en alle leeftijden mee aan het festijn. Vier dagen lang lopen zij elke dag 30, 40 of 50 kilometer. In Het Gevoel van de Vierdaagse is te zien of en hoe de wandelaars het tot de finish schoppen.

Fons de Poel, Sosha Duysker & Tim Hogenbosch

Een Nijmeegse Vierdaagse zonder het verslag van Fons de Poel is inmiddels ondenkbaar. De presentator ziet er na al die jaren gelukkig nog steeds de lol van in. "Het is een evenement dat nooit verveelt." Ook Tim Hogenbosch heeft er als echte Nijmegenaar zin in. "Het zijn voor heel veel mensen de vrolijkste dagen van het jaar."

Sosha maakte het evenement vorig jaar voor het eerst van zo dichtbij mee en kan ook dit jaar weer niet wachten om de verhalen van de wandelaars in beeld te brengen. "Indrukwekkend, maar ook hartverwarmend om te zien hoe uiteenlopende generaties uit alle sociale lagen samenkomen." 

Het Gevoel van de Vierdaagse

Het Gevoel van de Vierdaagse is van dinsdag 18 juli t/m vrijdag 21 juli 2023 om 20:30 uur te zien bij KRO-NCRV op NPO 1. 

Meer over