Foto: Chantal Janzen presenteert The Voice Kids Duitsland

16 januari 2015 10:09 | sterren | Door Televizier

© William Rutten - RTL

Chantal Janzen is de eerste Nederlandse presentatrice die de Duitse versie van de populaire talentenjacht The Voice Kids presenteert. Televizier heeft de eerste, unieke beelden van dit avontuur.

Na Linda de Mol, Sylvie Meis en Rudi Carrell is het nu aan Chantal Janzen om Duitsland te veroveren. Haar collega Thore Schöllermann is nu al blij met onze goedlachse blondine. "Ik heb een nieuwe uit Nederland, het is niet die Meis. Welkom Chantal", schrijft hij op Twitter.

Chantal Janzen

Chantal Janzen gaat voor de Duitse zender SAT. 1 meerdere programma’s presenteren, maar voorlopig hoeft ze zich alleen nog maar te focussen op The Voice Kids. Ze voelt zich aan de onderstaande foto te zien thuis bij onze oosterburen. Het is jammer dat er nog geen bewegend beeld beschikbaar is, we zijn tenslotte erg benieuwd of het voormalig Holland's Got Talent-jurylid een aardig woordje Duits spreekt. 

Chantal Janzen stapte op het laatste moment uit het RTL 4-programma Het Orkest van Nederland, omdat ze zich volledig wilde richten op haar Duitse carrière.

Meer over