Openhartige gesprekken

Francis van Broekhuizen en Miljuschka Witzenhausen in nieuw seizoen De Geknipte Gast

24 augustus 2022 12:54 | sterren | Door Janine van Rooden

© BNNVARA

Özcan Akyol keert in september terug met De Geknipte Gast en heeft daar weer een leuke groep bekende gezichten voor weten te strikken. 

In De Geknipte Gast ontvangt Özcan Akyol prominenten uit de media, kunst, sport, politiek en wetenschap in zijn barbershop. Eus - zoals de presentator ook wel genoemd wordt - gaat alweer het zesde seizoen in met zijn programma.

Francis van Broekhuizen

In de nieuwe reeks komen onder anderen operazangeres Francis van Broekhuizen, presentatrice Miljuschka Witzenhausen, zanger Nielson, mister Toppop Ad Visser en strafrechtadvocaat Gerald Roethof langs. Eus voert bijzonder openhartige gesprekken met deze gasten over hun privélevens en carrières. 

Eerste aflevering

In de eerste aflevering neemt Gerald Roethof plaats in de beroemde kappersstoel. Hij is de strafpleiter van Jos B. en verdedigt een van de verdachten van de moord op advocaat Derk Wiersum, waardoor hij zich niet bepaald geliefd maakt bij veel mensen. Gerald vertelt over de keerzijdes van zijn ambities; zo kon hij bijvoorbeeld geen goede vader zijn voor zijn twee dochters.

De Geknipte Gast is vanaf 2 september 2022 elke vrijdag om 21:10 uur te zien op NPO 2.

Meer over