Frank Masmeijer betrok neef bij drugssmokkel

Frank Masmeijer heeft zijn neef gedwongen om mee te werken aan het smokkelen van 400 kilo cocaïne, althans dat zegt zijn familie. 

Frank Masmeijer verstopte naar verluidt 400 kilo cocaïne tussen de bananen. Op deze manier hoopte hij het witte goedje de Antwerpse haven in te smokkelen, maar dat liep niet helemaal goed af. Het is allemaal nog niet bewezen, maar inmiddels zit de voormalig presentator al drie maanden in de cel.

Neef Yoshi 

Volgens zijn familie is hij niet alleen schuldig aan het smokkelen van drugs, hij zou ook zijn neefje Yoshi (niet te verwarren met het bekende Nintento-personage) gedwongen hebben om mee te werken aan duistere praktijken. “Yoshi moest onder dwang van Frank criminele handelingen uitvoeren”, vertelt de moeder van Yoshi aan Shownieuws.

Frank Masmeijer 

Frank stond na 12 jaar opeens bij Yoshi voor de deur. Hij wilde van alles weten over zijn werkplek in de haven van Antwerpen.” Yoshi moest volgens de familie Masmeijer meewerken aan de inmiddels beruchte drugssmokkel, hij zou daar 100.000 euro voor krijgen. Dit is natuurlijk een schijntje, 400 kilo cocaïne heeft namelijk een straatwaarde van 22 miljoen euro.

Maffia

De familie meldt dat Yoshi dankzij Frank Masmeijer diep in het criminele circuit is beland. De maffia schijnt nu achter de familie aan te zitten, waardoor Franks vrouw Sandra en zijn kinderen momenteel ondergedoken zitten.

Het voorarrest van frank Masmeijer is onlangs nog verlengd.

Reageren