Zomerhitje?

Frank Masmeijer brengt nieuwe muziek uit: ‘Ik ben veranderd’

31 mei 2023 11:41 | sterren | Door Esther Hut

© still YouTube

Frank Masmeijer heeft zijn zangcarrière nieuw leven ingeblazen, want hij komt met nieuwe muziek. De oud-presentator laat weten dat hij “graag terug wil komen.”

Zijn nieuwe nummer Ga Je Mee Naar De Zomer moet daar hopelijk voor hem verandering in brengen.

‘Wil graag terugkomen’

Afgelopen zomer werd Frank Masmeijer, tot zijn eigen verbazing, vrijgelaten toen hij gratie kreeg van de koning en daardoor jaren eerder zijn cel mocht verlaten. Hij zat een celstraf van negen jaar uit voor cocaïnesmokkel en nu probeert hij de draad weer op te pakken.

“Ik ben natuurlijk wel veranderd. Evenwichtiger en realistischer,” laat Frank aan De Telegraaf weten. “Nu zit ik in een periode dat ik er weer keihard tegen aan moet gaan en graag terug wil komen.”

Positief

“Ik hoop wel dat ik de gunfactor weer krijg en dat het publiek mij een tweede kans geeft,” zegt Frank. “Ik wil me nu met positieve dingen bezighouden.”

Op straat krijgt de voormalig presentator in ieder geval veel aanzien. “Wat ik het allerleukste vind is hoe de mensen op mij reageren op straat. Dat is zo hartverwarmend. Dat geeft heel veel moed.”

Documentaire op Viaplay

Op 17 juni verschijnt een documentaire over Frank bij streamingdienst Viaplay. Daarin staat het eerste jaar na zijn vrijlating centraal, waarin hij naar eigen zeggen ook diep door het stof gaat.

Meer over