Frank Masmeijer brengt single uit

26 oktober 2016 16:22 | sterren | Door Televizier

© Screenshot SBS Showupdate

Frank Masmeijer waagt het als zanger. De oud-showmaster heeft voor zijn aankomende SBS-soap de titelsong Ik geloof in morgen gezongen. Masmeijer is er zo over te spreken dat 'ie het uitbrengt als single.

Daarmee is Frank de tweede Masmeijer met vocale ambities. Tijdens de seizoensopener van The voice of Holland deed dochter Charlotte met succes auditie voor de show. Frank verzekert RTL Boulevard dat zijn single de carrière van zijn dochter niet zal schaden.

Frank & vrij

Het lied is in elk geval volgend jaar te horen als intromelodie van Frank en vrij, de achtdelige realityserie die SBS over de familie Masmeijer maakt. In eerste instantie zou de reeks al in oktober starten, maar de makers besloten tot februari te wachten om de rechtszaak af te wachten die momenteel tegen de oud-presentator loopt. De Belgische autoriteiten verdenken hem nog steeds van grootschalige cocaïnesmokkel.

Ervaring

Frank heeft in elk geval ervaring met zingen op televisie én hij is bekend met de klassiekers van het Nederlandse lied, zoals Tis weer voorbij die mooie zomer. Luister naar zijn spetterende versie, met een beetje hulp van Gerard Cox...

Meer over