Frank Masmeijer droomt van tv-comeback na drugszaak

28 september 2015 10:21 | sterren | Door Televizier

© Archief Beeld & Geluid

Frank Masmeijer wordt al meer dan een jaar verdacht van grootschalige cocaïnehandel. De oud-presentator wijst alle aantijgingen van de hand: hij is onschuldig.

Masmeijer werd vorig jaar opgepakt toen in de Antwerpse haven kilo's cocaïne werden aangetroffen die aan hem gelinkt zouden zijn.

"Frank Masmeijer is onschuldig"

In totaal bracht hij ruim 8 maanden door in een Belgische cel, een naar eigen zeggen afschuwelijke periode. Niet in de laatste plaats omdat Masmeijer beweert onschuldig te zijn. Toch moet de zaak nog voorkomen, als de rechter over een paar maanden anders oordeelt dan zou Frank weleens opnieuw achter de tralies kunnen verdwijnen: "Het zou zomaar kunnen dat ik terug moet de gevangenis in. Daar moet ik niet aan denken." 

Mama Masmeijer

Het ergste vond Frank de situatie voor zijn moeder: "Van binnen kook ik. Mijn moeder die vroeger een zoon had die tv-presentator was maar hem nu in de gevangenis moet opzoeken. En dat toch maar deed, want je blijft haar zoon.”

TV comeback

Aan Evert Santegoeds vertelde Frank over zijn ervaringen in de Vlaamse gevangenis, hoe het is weer op vrije voeten te zijn en wat zijn plannen voor de toekomst zijn: "Als alles achter de rug is? Dan hoop ik dat er een tv-zender is die het aandurft om te zeggen: die Masmeijer vroeger, zo slecht was dat niet. En dat ik op een dag weer een mooi programma krijg dat oude tijden doet herleven!“

Het interview met Frank Masmeijer is vanavond om 23.15 uur te zien in Shownieuws.

Meer over