Frank Masmeijer gaat scheiden

13 mei 2017 10:17 | sterren | Door Televizier

© SBS

Het huwelijk tussen Frank Masmeijer en zijn vrouw Sandra verkeert sinds het cocaïneschandaal in zwaar weer. Het gaat zo slecht, dat het stel heeft besloten om na 27 jaar huwelijk te gaan scheiden.

Frank Masmeijer bekende deze week dat hij hielp bij de import van 467 kilo cocaïne. De oud-presentator ontkende jarenlang, maar heeft nu toch eindelijk toegegeven dat hij handelde in het prijzige poeder. Hem hangt een gevangenisstraf van zeven jaar boven het hoofd. Maar daarmee houdt alle misère niet op, door het schandaal loopt het huwelijk tussen de voormalig quizmaster en zijn vrouw Sandra ook op de klippen. 

Huwelijk

In maart vertelde Masmeijer al aan de Telegraaf dat het huwelijk op knappen stond. “Ik denk dat we allebei ons best hebben gedaan. Maar alles wat er is gebeurd, al die maanden in de gevangenis, de tijd erna met de enkelband. Het heeft een enorme impact gehad. Dat valt niet te ontkennen en dat heeft natuurlijk het een en ander aangericht”', zei hij destijds.

Minnares

Privé spotte Masmeijer vorige week al met een minnares. Of dit de druppel was die de emmer deed overlopen is nog niet bekend. Wellicht waren Frank en Sandra op dat moment al uit elkaar. 

Meer over