Frank Masmeijer op de vlucht?

15 oktober 2017 10:02 | sterren | Door Televizier

© SBS

Frank Masmeijer is naar verluidt gevlucht naar Aruba. De oud-presentator moet acht jaar de gevangenis in wegens cocaïnesmokkel, en daar lijkt hij weinig zin in te hebben. 

Frank Masmeijer is door de Belgische rechtbank tot acht jaar cel veroordeeld wegens grootschalige cocaïnehandel. Zijn ex-vrouw Sandra schrok enorm van de celstraf, maar ze is kennelijk niet de enige. Bronnen hebben aan misdaadjournalist Thijs Zeeman vertelt dat Masmeijer is gevlucht naar het zonovergoten Aruba. Het nieuws is opmerkelijk, aangezien de rechter heeft beslist dat de voormalig showmaster zich komende week moet melden bij het politiebureau.

Aruba

“Ik heb van meerdere kanten geluiden gehoord dat hij wellicht op Aruba zou zitten.” vertelt misdaadjournalist Thijs Zeeman in RTL Boulevard. “Ik hoop vooral dat het niet waar is. Het zou namelijk zo ongelofelijk oliedom zijn als hij dat zou doen. Het lost niks op.”

Vakantie

Mocht hij daadwerkelijk op het vliegtuig richting Aruba zijn gestapt, dan is het ook mogelijk dat hij nog even van de zon geniet. Hij moet immers jarenlang in een donker celletje bivakkeren. Al vertelt zijn advocaat dat alles lariekoek is. Hij zegt dat de oud-presentator niet op het zonovergoten eiland zit en zich maandag meldt bij het politiebureau. Laten we daar maar op hopen.

Frank Masmeijer

Mocht je de soap rondom Masmeijer hebben gemist, dan zetten we alles nog even voor je op een rijtje. De voormalig showmaster van de NCRV werd in oktober 2014 opgepakt op verdenking van smokkel van een flinke partij cocaïne in de haven van Antwerpen. Hij zou 476 kilo hebben verstopt tussen een partij bananen uit Zuid-Amerika. Dat is inmiddels bewezen, daarom heeft Masmeijer een gevangenisstraf opgelegd gekregen van acht jaar.

Meer over